BOLU / MERKEZ - Gazipaşa İlkokulu

İstiklal Marşımızın Kabulünün 103. Yıldönümü

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde bir kahramanlık destanımızın anlatımı olan İstiklal Marşı, bu milletin tarihinin, kültürünün ve vicdanının hür ve gür sesidir. Bizler bugün Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emaneti olan vatanımıza sahip çıkıyor, geleceğimiz olan gençlere vatan sevgisini, milli mücadele, birlik ve beraberlik duygusunu aşılamak için üzerimize düşen en büyük görevin gereklerini yapıyoruz. Bu önemli günün yıl dönümünde, bir asır söylemekten gurur duyduğumuz ve milletimizin binlerce asır boyunca söyleyeceği İstiklal Marşı'mızın kabulünün 103. yılını kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u, ebediyete intikal eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum.”

Fatih DEMİR

Yayın: 12.03.2024 - Güncelleme: 12.03.2024 10:33 - Görüntülenme: 43