BOLU / MERKEZ - Gazipaşa İlkokulu

Nis

İzzet Baysal Anadolu Lisesi Spor Salonunda gerçekleştirdiğimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Programımız görülmeye değerdi. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

Çeşitli sportif ve kültürel yarışmalarda dereceye giren, katılım sağlayan öğrencilerimize Okul Müdürümüz Fatih DEMİR tarafından hediyeleri ve başarı belgeleri törenle taktim edildi. Tüm öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Nis

Trafik polisi abimiz, okulumuz 3/B sınıfı öğrencilerine trafik kuralları hakkında sunum yaparak, yayaların trafikte uyması gereken kuralları anlattı.

Yaya geçitlerinin nasıl kullanılacağı ve trafik ışıkları hakkında da bilgiler veren Trafik Polisimiz, öğrencilere, trafik kurallarının yer aldığı sinevizyon gösterisi sundu.

Nis

32 okulun katılım sağladığı yarışmada 8 okulumuz finalde mücadele etti.

Yarışmada, Sakarya İlkokulu birinci oldu. Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ikinici sırayı alırken, 100. Yıl İlkokulu ise üçüncü sıraya yerleşti.

İl Müdürümüz Dr. Cemil Sarıcı, yarışmada emeği geçen herkese teşekkür ederek başarılar diledi.

Nis

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinesinde; ilkokul öğrencilerimizin düşünme ve bilişsel becerilerini güçlendirmek amacıyla okulumuz organizasyonunda düzenlenen ''İlkokullar Arası Bilgi ve Kültür Yarışması'' Altındağ Belediyesi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda başladı.

32 okulun katılım sağladığı yarışma 2 gün sürecek.

Katılım sağlayan okullarımıza başarılar dileriz.

Nis

İlkokullar arası bilgi ve kültür yarışmasında Gazipaşa İlkokulu il birinciliğini kazanmıştır.

Milli Mücadele Kahramanlarımızı Saygı Ve Minnetle Anıyoruz.

Proje ekibimiz Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti.

Kas

Keyifli Okul Atölyem Bolu Çalıştayı 12-16 Kasım tarihlerinde yapıldı.

Kas

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu  Ulu önder Mustafa Kemal  Atatürk ölümünün 84. Yıl dönümünde tüm Türkiye'de olduğu gibi okulumuzda da törenlerle anıldı.

Ekm

Cumhuriyetimizin 99. yılını coşku ile kutladık.

Ekm

2020-2021 eTwinning Ödül Töreni 27.10.2022 Perşembe Günü Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü Salonunda Yapıldı

ZEKA OYUNLARI

GÜVENLİ İNTERNET